Yleiset kustannukset

• Opiskelu ja kouluruokailu lukiossa on maksutonta. Oppikirjat ja henkilökohtaiset opetusvälineet on oppilaan itse kustannettava. Opiskelija voi anoa tietokoneen hankintatukea (100 €). Katso tarkemmat ohjeet osiosta lomakkeet ja oppaat.
  • Lukion opiskelija voi hakea Kelalta yleistä asumistukea. 17-vuotta täyttänyt opiskelija voi saada lisäksi opintorahaa. Vanhempien tulot voivat vaikuttaa asumistuen ja opintorahan suuruuteen alle 20-vuotiailla. Tarkempia tietoja asumistuesta kannattaa kysyä paikallisesta KELAn toimistosta tai käydä verkko-osoitteessa www.kela.fi/kysy-kelasta ja osoitteesta www.kela.fi/laskurit voit arvioida asumistuen määrän.

Vuokrat

Sompalan vuokrat 1.8.2018 alkaen

• A- ja B-talo 279 €
    • C-talo 310-313 €
    • C-yksiöt 457 €
    • D-talo 336-339

Matkat

• Kotimatkat lukio-opiskelija pääsee matkustamaan junassa ja linja-autoissa opiskelijahintaan. Pääkilpailuihin (SM-kisat ja osa cup-kisoista) on lukion puolesta kuljetus suoraan Vuokatista.

Suorituspaikkamaksut

• Kaikkien urheilulukiolaisten tulee lunastaa itselleen kausikortti suorituspaikkojen käyttämiseksi.

Kausikortit tulevat olemaan voimassa koko lukuvuoden, 9.8.18 – 31.5.19. Kunkin urheilijan tulee maksaa kausikortti ennen Sotkamoon tuloa. Maksut Vuokatti Sport Resort Oy:n tilille: Nordea FI14 1216 3000 1019 66 viitteellä ”urheiluakatemia lukuvuosi 2018 – 2019”. Kortin saa urheiluopiston vastaanotosta maksukuittia näyttämällä. Alla tarkemmat hintaluokat ja suorituspaikat lajeittain, omakustanne maksettava. Lentopalloilijoilla ei ole suorituspaikkamaksuja, koska harjoittelevat lukion salilla. Punaisella jaksokävijöiden (3 jaksoa) ja yhden lukukauden kävijöiden hinnat.

Urheilijakortti 2018-19 toimintaohjeet:

1. Lähetä valokuvasi sähköpostilla osoitteeseen sporthotel@vuokattisport.fi
    2. Liitä mukaan nimesi ja lajisi
    3. Maksa kauden suorituspaikkamaksusi
    4. Esitä maksukuitti Urheiluopiston vastaanotossa noutaessasi korttisi (vko 33-35)
    5. Pidä muovinen urheilijakortti mukanasi treeneissä
    6. Hiihtolajit/ Ensilumen latu/ oma harjoittelu: Ranneke näkyville, saat sen hiihtotunnelista!

Käyttäjäryhmä (hinnat / hlö) Kokonaishinta Omakustanne Lukion osuus Sisältö
Paikkakuntalaiset pesäpalloilijat ja kaikki jääkiekkoilijat 123,50 € 69 €

34,50 €

54,50 € Kuntosali, uimahalli, Vuokattihalli, tekonurmikenttä, juoksusuora.
Ulkopaikkakuntalaiset pesäpalloilijat, lumilautailijat, uimarit. 185,50 € 131 €

65,50 €

54,50 € Kuntosali, uimahalli, Vuokattihalli / pallohalli, tekonurmikenttä, juoksusuora, trampoliini
Hiihtolajien edustajat. 272,50 € 218 €

109,00 €

54,50 € Hiihtoputki, Ensilumen latu, ampumarata, hyppyrimäet, kuntosali, Vuokattihalli / pallohalli, uimahalli, juoksusuora.