Yleiset kustannukset

• Opiskelu ja kouluruokailu lukiossa on maksutonta.
  • 2021 tai myöhemmin aloittavat: Lukio kustantaa oppimateriaalit sekä tietokoneen käyttöön oppivelvollisille opiskelijoille.
  • 2020 tai aiemmin aloittaneet: Oppikirjat ja henkilökohtaiset opetusvälineet on oppilaan itse kustannettava. Opiskelija voi anoa tietokoneen hankintatukea (100 €). Katso tarkemmat ohjeet osiosta lomakkeet ja oppaat.
  • Lukion opiskelija voi hakea Kelalta yleistä asumistukea. 17-vuotta täyttänyt opiskelija voi saada lisäksi opintorahaa. Vanhempien tulot voivat vaikuttaa asumistuen ja opintorahan suuruuteen alle 20-vuotiailla. Tarkempia tietoja asumistuesta kannattaa kysyä paikallisesta KELAn toimistosta tai käydä verkko-osoitteessa www.kela.fi/kysy-kelasta ja osoitteesta www.kela.fi/laskurit voit arvioida asumistuen määrän.

Vuokrat

Sompalan vuokrat:

A- ja B-taloissa 285 €, C-talossa 318-321 €/kk ja D-talo 342-348 €/kk. Vuokraan sisältyy lämmitys, vesi ja sähkö.

Matkat

• Kotimatkat lukio-opiskelija pääsee matkustamaan junassa ja linja-autoissa opiskelijahintaan. Pääkilpailuihin (SM-kisat ja osa cup-kisoista) on lukion puolesta kuljetus suoraan Vuokatista.

Suorituspaikkamaksut

VuokattiSportin ympäristö tarjoaa loistavat puitteet niin ohjatulle kuin omatoimisellekin harjoittelulle. Kaikkien urheiluakatemialaisten tulee lunastaa itselleen kausikortti suorituspaikkojen käyttämiseksi. Kausikortit ovat voimassa koko vuoden 1.8.2021–31.7.2022. Kunkin urheilijan tulee maksaa kausikortti ennen lukuvuoden alkamista. Suoritusmaksut Vuokatti Sport Resort Oy:n tilille Osuuspankki FI02 5436 0920 1182 08 viitteellä ”urheiluakatemia vuosi 2021-2022”. Kortin saa urheiluopiston vastaanotosta maksukuittia näyttämällä. Alla hintaluokat ja suorituspaikat lajeittain.

1. Lähetä valokuvasi sähköpostilla osoitteeseen sporthotel@vuokattisport.fi
    2. Liitä mukaan nimesi ja lajisi
    3. Maksa kauden suorituspaikkamaksusi
    4. Esitä maksukuitti Urheiluopiston vastaanotossa noutaessasi korttisi (vko 33-35)
    5. Pidä muovinen urheilijakortti mukanasi treeneissä
    6. Hiihtolajit/ Ensilumen latu/ oma harjoittelu: Ranneke näkyville, saat sen hiihtotunnelista!
Hinnat 2021 – 2022, punaisella ½ vuotta / jaksokävijät
Käyttäjäryhmät Hinnat / hlö.         Sisältö
Hiihtolajien edustajat / SOTKAMON URHEILULUKIO               250,00 €          125,00 €  Hiihtoputki, ensilumen latu, ampumarata, hyppyrimäet, kuntosali ja  tekonurmikenttä.
Muut alueella asuvat / opiskelevat hiihtolajien edustajat              300,00 €               155,00 € Hiihtoputki, ensilumen latu, ampumarata, hyppyrimäet, kuntosali ja  tekonurmikenttä.
Muut lajit / SOTKAMON URHEILULUKIO                 50,00 €                25,00 € Kuntosali ja tekonurmikenttä
Muut lajit, alueella asuvat / opiskelevat urheilijat               100,00 €                50,00 € Kuntosali ja tekonurmikenttä

Mahdollisen koronapandemian tai suorituspaikkojen käyttöä rajoittavissa tilanteissa käyttämättä jääneitä ajankohtia ei hyvitetä.
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Vuokatti Areenan kuntosalin käytöstä veloitetaan 2,5 € / kerta suorituspaikkakortilla, maksu suoraan kassalla.