Koulukuljetukset

Aikataulut
SEUTULIIKENTEEN TALVIAIKATAULU (Waltti linjat 20-24)
Voimassa 9.8.2018-2.6.2019

Sotkamon perusopetuksen ja lukion koulukuljetusaikataulut lv 2018-2019

Matkahuollon aikataulukooste, osa Waltti-vuoroista näkyy myös näissä
Huomaathan, että Waltti-kortti ei välttämättä käy kaikkiin vuoroihin.
Sotkamo-Kajaani
Kajaani-Sotkamo

MUUT KOULUN TILAAMAT VUOROT (ilmainen)
Telibussit: Käytetään valmennustunneille menoon ja niiltä pois siirtymiseen

ti-to klo xx.xx Urheiluopistolta lukiolle

Kyyditys tiistaisin viimeisen tunnin jälkeen
klo 16.30 lukiolta Vuokatin koulun kautta, käy Sompalassa
klo 16.30 taksit lukiolta (taksilista kansliassa)

KOULUMATKAT LV. 2019 – 2020

KORTEILLA KULKEVAT HUOLEHTIKAA KO. KORTTIEN HANKKIMINEN ELOKUUN ALUSSA!
Koulukuljetukseen ovat oikeutettuja opiskelijat joiden koulumatka on vähintään 5 kilometriä.

Näyttökortilla kulkevat Tipasojan ja Saviahon linjat.
Ko. linjoissa kulkevat lunastavat näyttökortin lukion kansliasta lukukausittain.

Laakajärvi, Tuhkakylä, Parkua ja Suovaara: linjat kuljetaan taksilla. Siihen saat kansliasta laskun lukukausittain.

Sipisen linjalla on Matkahuollon matkakortti. Tietoa matkahuollon koulumatkatukilipusta.
Jos koulumatka on yli 10 km, käy ensin lukion kansliasta hakemassa ostotodistus. Matkakortin ostaminen tapahtuu Kajaanin Matkahuollosta. Lippua voi ladata sen jälkeen Sotkamon R-kioskilla tai suoraan linja-autossa.

Muut linjat (Waltti)
WALTTI-KORTIN HANKINTA
Kajaani Info, Pohjolankatu 13, kaupungintalo, avoinna ma-pe klo 9:00 – 16:30 (la suljettu)
poikkeavat aukioloajat ilmoitetaan www.kajaani.fi
kajaani.info@kajaani.fi
Lue: Waltti-matkakortti lukiolaisille

KOULUMATKASI ON ALLE 10 KILOMETRIÄ
Hanki matkakortti Kajaani Infosta tai tilaa se Waltti-nettipalvelusta

WALTTI-KAUSILIPPU ALLE 10 KM KOULUMATKOILLE
30 PÄIVÄN KAUSILIPPU (hinta 54 euroa)
Bussilippu on voimassa 30 peräkkäistä vuorokautta. Kausi aktivoituu, kun käytät lippua ensimmäisen kerran linja-autossa. Kortin hankinta tapahtuu joko käymällä Kajaani-Infossa, Pohjolankatu 13 Kajaani tai tilaamalla nettikaupasta https://nettilataukset.waltti.fi
TAI
Arvolippu, johon voi ladata halutun summan, mutta kortin käyttöikää ei ole rajattu. . Lippu on henkilökohtainen. Opiskelijan on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä ostaessaan koulumatkatukilippua.

KOULUMATKASI ON YLI 10 KILOMETRIÄ
Saat lukion kansliasta koulumatkatukihakemuksen. Täytä/tarkista hakemus, ja palauta se mustekynällä allekirjoitettuna lukion kansliaan. Kansliasta saat koulumatkatukihakemusta vastaan ostotodistuksen Waltti-kortin hankkimiseen Kajaani Infosta.

KOULUMATKATUKEEN UUDET LIPPUTUOTTEET
Kesäaikataulukauden alussa otetaan käyttöön uutena lipputuotteena 44 matkan Kela-sarjalippu, joka on jo ollut keväästä lähtien käytössä kaupunkiliikenteen linjoilla. Kela-sarjalippua myydään koulumatkatukeen oikeutetuille opiskelijoille. Nykyiseen Kela-kausilippuun verrattuna etuna on se, ettei sarjalipulla ole voimassaoloaikaa ja samaa lipputuotetta voidaan käyttää kausilippua pidempään. Sarjalipun hinta on aina 43,00 €, eikä lipulla ole vaihto-oikeutta. Sarjalippu päivitetään ajoneuvolaitteille samassa yhteydessä kuin liikennemalli.

Sotkamon kunnan koulumatka-avustus
Kortin (Matkahuolto tai Waltti) latauskuittia vastaan, sinun  on mahdollista saada Sotkamon kunnan tuki 20 euroa ylittävästä korttilatauksesta aina 170 euroon/lukuvuosi. Hae lukion kansliasta tukilomake ja palauta se täytettynä lukion kansliaan maksukuitin kanssa.
Lomake: Waltti, koulukuljetuksen korvaus