Tutustuminen

Tenetin koulun oppilaat käyvät tutustumassa Sotkamon lukioon marras-joulukuussa ryhmävierailuna. Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian yläkoululeirityksessä olevat oppilaat käyvät tutustumassa Sotkamon lukioon osana leiriohjelmaa. Muut hakijat voivat halutessaan sopia tutustumisajankohdan suoraan opinto-ohjaajien kanssa.

Lisäksi paikallisille / lähialueelta tuleville opiskelijoille on toukokuun viimeisellä viikolla tutustumispäivä, jossa tutustutaan tulevaan omaan ryhmään, tutoropettajiin ja opinto-ohjaajiin sekä perehdytään koulun käytänteisiin. Tässä vaiheessa on kuitenkin hyvä huomioida, että opiskelijavalintojen tuloksia ei ole vielä julkistettu, eli valinta on vielä ehdollisena. Kauempaa tuleville opiskelijoille vastaava infopäivä järjestetään päivää ennen koulun alkua.

Haluatko tulla tutustumaan kouluumme ja vierailemaan oppitunneillamme?

opinto-ohjaaja Anna Maria Honkala
sähköposti: annamaria.honkala [at] sotkamo.fi (yleislinja, lumilajit)

opinto-ohjaaja Minna Mustonen
sähköposti: minna.mustonen [at] sotkamo.fi (yleislinja, pesäpallo, muut lajit)

Haluatko tulla tutustumaan valmennusolosuhteisiin ja valmentajiimme?

Akatemiajohtaja/Huippu-urheilukoordinaattori Vesä Mäkipää
sähköposti: vesa.makipaa [at] vrua.fi

Valmentajien  yhteystiedot löydät VRUA:n sivuilta: